Bij bakker van Vessem is het altijd Voordeel. Niet alleen door de leuke aanbiedingen. Maar ook door het sparen van puntjes, voor korting op de verleiding van bakker Jos in het weekend. 

Of door Voordeel op je gezondheid. Je kunt ervan uitgaan dat bij bakker van Vessem altijd de beste keuzes gemaakt worden voor je gezondheid. Door langere fermentatie en desem. Of door grondstoffen met meer(w)aarde, die altijd beter zijn voor de aarde.

Vaak op korte termijn, maar zeker ook op lange termijn heeft bakker van Vessem Voordeel. 

 

neusjevoordeel.jpg
100___volkoren_L.jpg

Iedere dag voordeel

Volkorendagen

Op maandag en woensdag bakken onze bakkers extra veel volkorenbrood soorten. Om dit te vieren gaan de 100% volkoren panbroden voor een klein prijsje de deur uit.  

Alleen op maandag en woensdag twee 100% volkoren panbroden voor 4,90 euro met één extra spaarpunt.

Monnikendagen

Dinsdag en donderdag vieren wij een Monnikenfeestje! Alle soorten Monnikenbrood, in welke combinatie dan ook, voor een miniprijsje in je boodschappentas.

Alleen op dinsdag en donderdag twee Monnikenbroden voor 5,95 euro met één extra spaarpunt.

Kleinbrooddag


Op vrijdag op naar het weekend. Kleinbrood festival!

Een zak witte bollen + een zak krentenbollen voor maar 4.99 met één extra puntje op de klantenkaart.

Brood van de maand

Iedere maand introduceert bakker Jos een nieuw brood. Dit brood is een maand in het assortiment en maakt daarna plaats voor een nieuw idee. Zo kunnen onze klanten voor een lage prijs proeven en kan de bakker lekker creatief blijven!

Iedere maand het brood van de maand voor 2,65 euro.

 

 

schijfvan5_400.jpg

Broodjes met meer(w)aarde zijn beter voor jou....

Bakker Jos maakt graag de beste keuzes voor jou. Daarom zijn heel veel broodsoorten bij Bakker van Vessem Volkoren of Volvezel.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de vezels in granen belangrijk zijn voor je darmwerking. Een gezonde darmflora zorgt ervoor dat je lichaam optimaal functioneert.

Nog een bijkomend voordeel is dat vezels zorgen dat je langer een verzadigd gevoel hebt: ze zorgen ervoor dat de energie uit brood langzamer in je bloed terecht komt. Minder pieken en langere en geleidelijke energieafgifte helpen je ook nog eens een kilootje af te vallen!

Volkoren of volvezel

Veel van onze broodsoorten zijn volkoren of volvezel. Maar wat is nu het verschil?

Volkorenbrood is een wettelijk beschermde naam. Hierbij moeten alle onderdelen van de graankorrel (de meelkern, kiem en zemel) in de natuurlijke verhouding in het brood zitten. Alle goede voedingsstoffen worden daardoor bewaard.

Maar hoe zit dat dan bij Monniken vezelwit? Dit brood bevat evenveel vezels als volkorenbrood en is dus ideaal voor kinderen!

Lees hier meer over de verschillen

logo2.jpg

....en onze aarde!

Wij hebben de organisatie True Price gevraagd de 'echte kosten' van een van onze broodsoorten te berekenen, het Haarlemmer Meer Brood. 
 
Deze echte kosten zijn niet alleen de kosten van het brood, maar ook de 'onzichtbare kosten', zoals belasting op het milieu of mogelijke sociale kosten. Anders gezegd: de kosten die gemaakt zouden moeten worden om milieuschade terug te draaien.
 
Door deze 'echte kosten' apart te vermelden, zijn we hierover heel transparant. Voor ons is het een uitdaging de aankomende jaren de 'echte kosten' van veel producten in kaart te brengen en in stappen te verlagen.
 
Uiteraard is het Haarlemmer Meerbrood op dit moment wat duurder, maar op lange termijn goedkoper. Op deze manier werken wij samen aan Meer(w)aarde, beter voor jou en de aarde...
 
Leer hier meer over Meer(w)aarde
 
klantenkaart.jpg

Klantenkaart

Ben jij al van de kaart?

Dan spaar je vanzelf voor contante korting op de 'Zoete of Hartige Verleiding van bakker Jos'. Bij iedere 3 euro ontvang je automatisch 0,10€ spaartegoed. Door het inleveren van puntjes krijg je 50% korting op de 'Verleiding van bakker Jos'. Wil jij weten hoeveel punten je al gespaard hebt? Kijk dan onder Saldochecker.

Heb je nog geen kaart?

Ga snel naar de winkel, en haal de kaart. Voor € 2,50 is deze van jou, en hier staan al direct 25 bonus spaarpuntjes op! Je bent al lekker op weg.

Jouw kaart op naam?

Je hoeft niet te activeren. In principe spaar je al direct op het kaartnummer. Maar wij willen je graag persoonlijk bedanken voor je loyaliteit.

Door te activeren kun je gelijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief met veel informatie over de keuzes van bakker Jos, en ook voor nog meer voordeel. Als je ook je verjaardag of geboorte datum invult vergeet Bakker Jos, zolang jij dit wilt, niet jouw verjaardag.....

Oh, oh,  mijn kaart vergeten....

Het leukst vinden wij het als onze kaart in jouw portemonee mee mag door je leven. Maar er zijn al zoveel kaarten, en dat begrijpt bakker Jos heel goed.

Mocht je je kaart 'vergeten' zijn, kun je in de (drukke) bakkerswinkel jouw postcode en huisnummer aangeven. Wij zoeken in het systeem jouw kaartnummer. Gelukkig gaan je punten niet verloren.

En...binnenkort kun je op je telefoon sparen met een handige app. Wordt vervolgd. 

Wat je deelt, wordt alleen maar meer