Broodje delen?

Suggesties voor een heerlijk avondje!

Hieronder een kleine greep uit onze Sint Nicolaas producten. Super lekker om van te snoepen en super leuk om kado te geven!

Neem bijvoorbeeld de Peperkoek, een nieuwe variant op de pepernoot. Gemaakt van honing, rogge en kruiden, met vulling van spijs en wat nootjes. Met bodem van vezelkoek, heeeeerlijk en mooi als familie, vrienden, medewerkers of relatie geschenk!

Voor meer suggesties, gebruik de bestellijst of laat je hieronder verleiden.

Als je de bestelling mailt aan order@vvlp.nl zorgen wij dat alles in orde komt! 

ps. De bestellijst staat binnenkort online...

Heerlijk avondje!

VES1940_vanvessem01_154_Edit_processed_FC_Q80.jpg
borstplaat_in_bakje_met_sticker_L.jpg

Roomborstplaatjes

Roomborstplaatjes, een traditioneel sint Nicolaas product.

Het recept is vrij eenvoudig, slagroom, suiker en natuurlijke smaakstof, zoals koffie, chocolade of vanille van vanillestokjes. Wij koken dit tot een bubbelende hete, maar oooooh zo lekkere vulling. Deze wordt heet in mallen gegoten, en na afkoelen op natte platen kun jij ervan genieten.

Als borstplaat heel vers is, smelt deze op je tong. Het kan zijn dat er wat suikerkristallen in te zien zijn. Dit maakt niet uit voor de smaak, maar is een teken dat de borstplaat ambachtelijk gemaakt is.

Als je borstplaatjes koopt zijn ze het lekkerst om binnen een week te eten. Je hoeft ze niet gekoeld te bewaren.

DSC_2373_highres.jpg

Speculaasstaaf

Onze speculaasstaaf is berucht. Niet zomaar....

De hele dag vers gebakken, van roomboter speculaasdeeg met de zuiverste amandelspijs, en bovenop krokante amandelen. Een stukje bij een glas thee aan het eind van de middag....smullen maar!

De speculaasstaaf blijft in de verpakking zeker 2 weken lekker, en is dus ideaal als kado voor vrienden, familie of relaties.

DSC_2377_highres.jpg

Roomboter amandelletter

Onze roomboter amandelletters zijn, zoals de naam al verklapt, gemaakt van roomboter bladerdeeg, met de zuiverste amandelspijs. De spijs bevat minder suiker en meer amandelen, en is extra grof, met hele amandelstukjes.

Waarom is zo'n letter leuk om kado te geven? 

De smaak is door deze mooie ingredienten echt het beste wat je kunt geven, of nog leuker, kunt krijgen. Voor je familie, vrienden of relaties is dit dus een bijzonder en traditioneel sint Nicolaas kado.

Helaas maken wij deze letters alleen op bestelling, dus gebruik hiervoor de bestellijst. Wij maken wel altijd roomboter amandelstaven.

RKP_PRODUCT_OKT_893_L.jpg

Marsepein hutspot

Onze marsepein is gemaakt van de allerbeste kwaliteit 'Lubecker Marsepein'.

Deze wordt normaal gesproken eigenlijk alleen gebruikt voor bonbons. Dus ieder stukje is een feest op zich. Door de lage verhouding suiker en hoge verhouding amandelen is de smaak (h)eerlijk en smelt de marsepein in je mond!

Wij maken hiervan 'hutspot', met worteltjes, uitjes, spekjes en aardappeltjes, van marsepein uiteraard:)

Wat je deelt, wordt alleen maar meer