Sponsorbeleid

Sparen voor je club of buurtevenement

Ben je fan of lid van een sportvereniging of een buurtvereniging, dan kun je daarvoor sparen.

Je kunt 50% van je eigen punten op je eigen van Vessem spaarpas doneren aan je club. Je moet uiteraard wel zelf een van Vessem klantenkaart hebben. Deze kun voor eenmalig bedrag van 2,50 ophalen in de winkel, met alvast gelijk 25 puntjes. Bij iedere 3 euro krijg je er automatisch een puntje bij. 

Vergeet niet je pas te registreren.....en,

...hoe meer pashouders die sparen voor je club, hoe meer puntjes!

Dat is lekker trakteren

Jouw club vraagt via info@vvlp.nl een club pas aan. Jouw kaart, maar ook die van de buurman, vriend of leden van de club kunnen aan de club kaart gekoppeld worden. Je kiest voor een percentage wat je aan je club koppelt via een mail aan info@vvlp.nl

Zo scoor je bijvoorbeeld makkelijk voor een prijs voor de loterij, stokbrood voor de club-BBQ of een cake voor de jaarvergadering. 

Zorg ervoor dat de club spaarkaart tijdig bij ons binnen is via onderstaand mailadres.

De aanvraag moet voorzien zijn met naam van de club en clubpasnummer. Wij zorgen dat de bestelling in het afgesproken filiaal klaar staat.

Wet van de wederkerigheid....

Naderhand zien wij zien wij graag een leuke foto tegemoet van jullie leuke evenement, of een bedankje via facebook met vermelding van bakker van Vessem is natuurlijk helemaal ideaal!

Oh ja, wij sponsoren niet in financiële middelen en niet op een andere manier.

Voor meer informatie of aanmelden van een clubpas mail je je verzoek aan info@vvlp.nl en gaan de bakkers voor jullie aan de slag.

Naamloos_1.jpg
Wat je deelt, wordt alleen maar meer