Broodje delen?

We moeten al zoveel. Kinderen, huis, sport, carrière, opleiding, netwerken....

Hoe lekker is het om even niets te moeten. Even te wachten in de rij van de bakker. De heerlijke luchtjes tot je te nemen.

Dat kan, gek genoeg in onze winkel. Hier kom je je buurman tegen, de kinderen uit de buurt, die leuke medewerker van bakker van Vessem, of misschien wel je grote liefde.

In de winkel van bakker van Vessem is altijd wel een plekje om te ont-moeten, en…. de koffie staat klaar.

Kom je ook ont-moeten? Heb jij al eens een mooie ontmoeting bij de bakker meegemaakt? Wij horen het graag van je.

Kom je ook ont-moeten?

Ont moeten op de Bingerweg 

Hoe leuk is het om onze bakkerij te bezoeken? Om met eigen ogen te zien wat zich in het hart van de bakkerij afspeelt. En om onze bakkers in het echt te ontmoeten. Onze Ont-moeting is de plaats waar klanten, leveranciers, bakkers, bakker Jos bij elkaar komen om te werken, te lunchen, te genieten en kennis te delen, want wat je deelt wordt alleen maar meer. 

Wedden dat er een wereld voor je open gaat in de bakkerij van Bakker van Vessem?

De wereld van granen

In de ontmoeting geven wij gezonde suggesties op basis van granen.

Wat dacht je van onze heerlijke biologische Yoghurt met huisgemaakte granola's, honing en vers fruit. Of een pain au chocolat met capuccino. 

Maar ook een vers gemaakt groentensap mag aan een gezonde dag niet ontbreken. Ons wortelsap met selderij en gember hoort echt even in je vitamine shot van de dag. 

Verder zijn al onze lekkere broodjes vers verkrijgbaar. En als het dan toch mag, zou ik gaan voor de ham kaas croissant met een plak achterham van de Overveensche Vleeshouwer.

Loop maar gezellig binnen en laat je voeden met gezonde energie!

Versie_2_2_.jpg
Wat je deelt, wordt alleen maar meer