Broodje delen?

Strategie, Missie en Visie

Strategie

Ons graan, jouw brood

Of het nu gaat om granen of om andere grondstoffen: bakker Jos maakt steeds de beste keuze.

Soms koopt hij in op basis van prijs, maar veel vaker op basis van MEER(W)AARDE.... is beter voor jou en de aarde.

Van heel veel grondstoffen weet hij de herkomst en kent hij de keten. Binnen die keten maakt hij steeds meer afspraken op basis van transparantie.

Hoe fijn is dat? 

Missie 

Dagelijks unieke, verse en gezonde graanproducten bakken waar onze klanten energie van krijgen.

Visie

De kracht van vroeger met de altijd vernieuwende kennis voor morgen. 

Kernwaarden en organisatie

Balans 

Lekker & gezond... In de totale bedrijfsvoering zal vitaliteit hoog in het vaandel staan. Bakker Van Vessem inspireert haar medewerkers en klanten graag in het naleven van een gezonde leefstijl.

Betrokken 

De bakker is dichtbij. De bakker als ontmoetingsplaats in de buurt. Dat kleine bakkertje op de hoek.. Met een aangepast assortiment per 'buurtbakker winkel". Met betrokken medewerkers, die zich ook betrokken voelen met de buurt en deelnemen aan buurtevenementen. 

Onderscheidend 

De bakker bakt mijn brood. Onze producten zijn ambachtelijk, vers en het lekkerst maar wij kijken altijd vooruit en denken met de klant mee. Zo zullen wij ons blijven onderscheiden met nieuwe, lekkere producten die alleen maar verkrijgbaar zijn bij bakker Van Vessem.

Vertrouwen 

De bakker denkt met mij mee. Bakker Van Vessem is betrokken bij haar klanten en zal dit o.a. tot uiting laten komen op het gebied van versheid, kwaliteit, prijs en de juiste, transparante productinformatie.

Organisatie

Taken en verantwoordelijkheden zijn verdeeld over de medewerkers. Middels opleidingsprogramma en coaching worden de medewerkers getraind deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Groei komt uit de organisatie, en is helder en uitdagend. Bakker Jos als eigenaar heeft vooral een strategisch en faciliterende functie.

Vind je het leuk om hier meer over te horen, mail aan info@vvlp.nl. Wil jij ook onze teams versterken, kijk dan bij vacatures.

 

 

 

 

 

 

Versie_2_1_.jpg
Wat je deelt, wordt alleen maar meer