VES1940_vanvessem03_218_Edit_processed_FC_Q80.jpg

Een kilootje afvallen

Ons Hollandsch volkoren desem spelt is een perfect brood om langer een verzadigd gevoel te houden. Dit vezelrijke brood is gemaakt van biologisch spelt, haver en rogge met zaden. De complexe koolhydraten in dit brood zorgen ervoor dat de energie heel geleidelijk afgegeven wordt. Eet tijdens het ontbijt en de lunch twee boterhammen met wat mager beleg en je zult zien dat je minder snel trek hebt in snoep of een tussendoortje.

VES1940_vanvessem03_178_Edit_processed_FC_Q80.jpg

Voel je energieker

Eet voor een sportieve activiteit of tijdens de lunch Vol Vezelrijk, zoals een van onze Monnikenbroden Vol Vezel. De vezels zorgen voor een betere darmwerking en eerder een verzadigd gevoel. Bij een goede darmwerking krijg je bovendien meer energie in je bloed, en voel je je energieker! Kies als verantwoord tussendoortje voor fruit of groente: ook boordevol vezels!

VES1940_vanvessem03_488_processed_FC_Q80.jpg

Lief zijn voor de vogeltjes

Zorg goed voor jezelf, maar doe dat ook eens voor de vogeltjes! Tot maart hebben zij wat minder te eten en daarom hebben wij een leuke actie. Koop voor 1 euro of lever 10 spaarpuntjes in voor het Van Vessem Zaademmertje. Haal gratis zaadjes en kruimeltjes in de winkel en vul daarmee het emmertje. Let wel: deze zaadjes zijn afkomstig van de vloer van de bakkerij en de lade van de snijmachine en dus niet geschikt voor consumptie! De vogeltjes daarentegen zullen ervan genieten!

Speciaal voor onze jonge klantjes maken wij deze actie nog leuker! De mooist gepimpte vogelemmer belonen wij met een fijne prijs. Upload je foto via Facebook #bakkervanvessem, en maak kans op een feestje met je vriendjes in onze kinderbakkerij!

VES1940_vanvessem03_204_Edit_processed_FC_Q80.jpg

Zorg voor vlot herstel

Als jij overdag voldoende koolhydraten genuttigd hebt, is het goed om in de avond van een lichte maaltijd te genieten. Ook bij het avondeten past sport en fit brood prima. Speciaal voor dat moment van de dag hebben wij eiwitrijk brood met veel zaden. Dit brood bevat minder koolhydraten, want die heb je in de avond niet meer nodig. Je lichaam en in het bijzonder je darmen, kunnen dan in de nacht goed herstellen. 

Wat je deelt, wordt alleen maar meer