Sparen en Besparen

Ben jij al van de kaart?

Dan spaar je vanzelf voor contante korting op de 'Zoete of Hartige Verleiding van bakker Jos'. Bij iedere 3 euro ontvang je automatisch 0,10€ spaartegoed. Door het inleveren van puntjes krijg je 50% korting op de 'Verleiding van bakker Jos'. Wil jij weten hoeveel punten je al gespaard hebt? Kijk dan onder Saldochecker.

Heb je nog geen kaart?

Ga snel naar de winkel, en haal de kaart. Voor € 2,50 is deze van jou, en hier staan al direct 25 bonus spaarpuntjes op! Je bent al lekker op weg.

Jouw kaart op naam?

Je hoeft niet te activeren. In principe spaar je al direct op het kaartnummer. Maar wij willen je graag persoonlijk bedanken voor je loyaliteit.

Door te activeren kun je gelijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief met veel informatie over de keuzes van bakker Jos, en ook voor nog meer voordeel. Als je ook je verjaardag of geboorte datum invult vergeet Bakker Jos, zolang jij dit wilt, niet jouw verjaardag.....

Oh, oh,  mijn kaart vergeten....

Het leukst vinden wij het als onze kaart in jouw portemonee mee mag door je leven. Maar er zijn al zoveel kaarten, en dat begrijpt bakker Jos heel goed.

Mocht je je kaart 'vergeten' zijn, kun je in de (drukke) bakkerswinkel jouw postcode en huisnummer aangeven. Wij zoeken in het systeem jouw kaartnummer. Gelukkig gaan je punten niet verloren.

Nog meer wekelijks voordeel?

Volkorendagen 

Op maandag en woensdag bakken onze bakkers extra veel volkorenbrood soorten. Om dit te vieren gaan de 100% volkoren broden voor een klein prijsje de deur uit.  

Alleen op maandag en woensdag twee 100% volkoren broden voor 5,40 euro.

Monnikendagen

Dinsdag en donderdag vieren wij een Monnikenfeestje! Alle soorten Monnikenbrood, in welke combinatie dan ook, voor een miniprijsje in je boodschappentas.

Alleen op dinsdag en donderdag twee Monnikenbroden voor 6,25 euro.

Brood van de maand

Iedere maand introduceert bakker Jos een nieuw brood. Dit brood is een maand in het assortiment en maakt daarna plaats voor een nieuw idee. Zo kunnen onze klanten voor een lage prijs proeven en kan de bakker lekker creatief blijven!

Iedere maand het brood van de maand voor 2,75 euro.

Bij hoge uitzondering nemen wij op verzoek van onze klanten het brood wel eens vast op in ons assortiment. Verzoeken kun je indienen via ons contactformulier.

 

voor_jou_voor_alles.png
Wat je deelt, wordt alleen maar meer