Broodje delen?

Praktische tips voor het kerstontbijt

Of het nu ontbijt, brunch, lunch, borrel of diner is. Bakker van Vessem heeft (h)eerlijke producten voor ieder moment. Print voor het gemak onze 'kerstbestellijst'.

Voor het ontbijt hebben wij de onderstaande suggesties.

 

 

spelt_kerststol_L.jpg

Spelt kerststol met spijs

Naast de 'gewone' kerststol, bakken wij er ook een op basis van biologisch speltbloem. Gevuld met spijs, rozijnen, een vleugje rum en noten. Er zitten op de spelt stol heerlijke krokante amandeltjes aan de buitenkant. De spelt stol onderscheidt zich door een iets nootachtige smaak.

Houdbaar >> 1 week max 18 graden

afbakbroodjes_L.jpg

Mini Afbak Desembroodjes

Deze broodjes zijn gemaakt in verschillende smaakjes. Niet alleen witte en bruine desembroodjes, maar ook een mopje met mosterdzaadjes, en een mopje met muesli en verse appel.

Direct uit vriezer ca 10-12 minuutjes in een voorverwarmde oven van 190 graden, en smullen maar!

houdbaar>> 2 weken in vriezer -20 gr

victoriastol_L.jpg

Victoria stol met spijs

Een Victoria stol onderscheidt zich door een decoratie van krokant 'Victoria Beslag'. Dit zijn amandeltjes die wij mengen met citroenschil en wat suiker. Weet jij trouwens dat onze spijs minder zoet is. Omdat wij meer amandelen gebruiken dan suiker, en de amandelen lekker grof zijn.

Houdbaar >> 1 week max 18 graden

pannetone_L.jpg

Panettone

De Panettone is een van oorsprong traditioneel Italiaans luxe brood dat op feestelijke momenten gepresenteerd wordt. Als grondstof gebruiken wij roomboter van de Weerribben en biologische Durum uit zuid Italie, Puglia.

Dit heerlijke brood zal niet misstaan bij het kerstontbijt of de kerstbrunch. Maar ook bij het kerstdessert kan een plak van dit heerlijke brood met een bolletje vanille ijs.

Met de grootste aandacht wordt dit brood door bakker Gerard gemaakt. Wil jij weten hoe?

Kijk hier

Houdbaar >> 2 week max 18 graden

Wat je deelt, wordt alleen maar meer