Praktische tips voor het kerst diner

Of het nu ontbijt, brunch, lunch, borrel of diner is. Bakker van Vessem heeft (h)eerlijke producten voor ieder moment. Print voor het gemak onze 'kerstbestellijst'.

Voor het diner of het dessert hebben wij de onderstaande suggesties.

Diner

Dessert

Nieuwsbrief_Tulband_VES.jpg
tulband_lagen_met_room_FB.jpg

Yellow Velvet Tulband

Nieuw in het assortiment, lekker en bijzonder.....

De yellow velvet tulband, met heerlijke kwark mango vulling en trempeer van passievrucht. Natuurlijk gekleurd met het geel van onze eigen pompoen.

Houdbaar >> 4 dagen in de koelkast.

pannetone_L.jpg

Panettone

De Panettone is een van oorsprong traditioneel Italiaans luxe brood dat op feestelijke momenten gepresenteerd wordt. Als grondstof gebruiken wij roomboter van de Weerribben en biologische Durum uit zuid Italie, Puglia.

Dit heerlijke brood zal niet misstaan bij het kerstontbijt of de kerstbrunch. Maar ook bij het kerstdessert kan een plak van dit heerlijke brood met een bolletje vanille ijs.

Met de grootste aandacht wordt dit brood door bakker Gerard gemaakt. Wil jij weten hoe?

Kijk hier

Houdbaar >> 2 week max 18 graden

mini_kerstgebakjes_l_323_240.jpg

Mini kerst gebakjes

9 mini gebakjes van onze lekkerste gebakssoorten;

Dit is natuurlijk het ultieme dessert of gebakje bij de koffie na het kerstdiner.

Houdbaar >> 2 dagen in de koelkast

RKP_DSC8115_large.jpg

Baguette

Deze baguette wordt gemaakt van duurzame bloem gemalen de moulin Suirre uit Nantes in Frankrijk. Het deeg krijgt een lang fermentatie proces en de stokbroden worden overdag gebakken in de winkel op de stenen vloer.

Met de feestdagen bakken wij deze broden wat lichter, zodat je ze zelf kunt afbakken.

Het is belangrijk dat je net voor het gebruik het stokbrood nog even in de oven doet. Ca 8 minuten op 220 graden. 

Smullen maar!

Houdbaar >> 2 wk in de vriezer -20 gr.

Wat je deelt, wordt alleen maar meer