Choco-reepjes

De bakkerij van bakker van Vessem staat in Haarlem. Hier groeien geen cacao bonen, daar is het te koud voor. Maar de biologische chocolade wordt wel met liefde door onze bakkers verwerkt.

Sinds 1907 gebruiken wij chocolade, en steeds meer mensen delen de passie voor chocolade met ons. Zij waarderen de heerlijke keuzes die wij maken voor de chocolade en de vullingen. En uiteraard gebruiken alleen wat de natuur ons schenkt.

Ons handgemaakte assortiment wisselt met de seizoenen, en altijd gezellig en lekker op tafel of stiekem tussendoor. En hoe leuk is het om chocolade kado te geven.

 

VVLP_VALENTIJN_2109_4886_1_.jpg

Jij verdient een eerlijke smaak!

Bij bakker van Vessem staat natuurlijk en gezond nooit ter discussie. Bakker Jos is ervan overtuigd dat het beter smaakt als je alleen natuurlijke of biologische ingredienten gebruikt. Dus is onze chocolade 100% biologisch, van een hoger cacao percentage, en met minder gebruik van suiker.  

Dus gebruiken wij  eerlijke grondstoffen met meer(w)aarde, en je ziet,  dat is beter voor jou en onze aarde! 

naomie.png

Iedereen verdient een eerlijke kans!

Iedereen verdient een eerlijk leven. Uiteraard is de chocolade bij bakker van Vessem Fair trade. Hierdoor wordt iedere hap die jij neemt een gedeelte opnieuw geinvesteerd in de boeren en hun gemeenschappen en een duurzame wereld. Cocoa Horizons Foundation zorgt dat binnen boerengemeenschappen de boeren getraind worden. Niet alleen mannen, maar maak ook kennis met Naomie, opgeleid tot full time zakenvrouw en mama.

VVLP_VALENTIJN_2109_4718.jpg

Ieder reepje verdient een smaaksensatie

Als we dan toch snoepen, laat het dan een onovertroffen smaaksensatie zijn. Doe je ogen dicht, bijt in de krokante chocolade, en laat de contraterende vulling je smaakpulpillen in extase brengen.

Het lijkt ons zowiezo een uitdaging om dit te filmen en aan bakker Jos de sturen. Hij laat de meest orginele, leuke, fantastische selfie video's van jouw smaakmoment verassen met een six pack choco reepjes.

VVLP_VALENTIJN_2109_4923_montage_kaartjes_1_.jpg

Alle liefjes verdienen een six pack

Moederdag, secretaressedag, valentijnsdag....

Denk je de favoriete smaakjes te kennen van jouw 'Chocoholic'?  Stel je kado verpakking samen met 6 choco-reepjes.

Kies een van de orginele kaartjes. Schrijf een leuke, liefe, humoristische tekst op het kaartje, en voeg deze toe. Voor bedrijven en grote aantallen kunnen wij uiteraard met je meedenken. Mail aan info@vvlp.nl.

Een (h)eerlijk kado!

 

Wat je deelt, wordt alleen maar meer