Welke producten zijn biologisch of duurzaam?

Naast onze reguliere soorten meel en bloem gebruiken wij steeds meer biologische en duurzame grondstoffen. Bakker Jos heeft contact met de telers, kent de gebieden en iedereen in de keten krijgt een eerlijke prijs. Is duurzaam duurder? Op korte termijn scheelt dat uiteraard altijd iets, maar Bakker Jos is ervan overtuigd dat dit op lange termijn veel beter is voor onze aarde, dus uiteindelijk veel goedkoper. De keuze voor de volgende generatie is dus al gemaakt. 

Hoe gezond wil jij het voor jezelf en voor de volgende generaties hebben? Hieronder vertellen we je graag meer over onze biologische en duurzame producten. Mocht je meer gedetailleerde informatie over de producten willen dan verwijzen wij je graag door naar onze productinformatie pagina

groen.gif
Vondelbrood_L.jpg

Vondelbrood

Vondelbrood wordt gemaakt van drie biologische graansoorten: haver, spelt en rogge. Wij malen de granen zelf in onze molens in onze winkel in Amsterdam. Wij gebruiken hiervoor uiteraard de hele graankorrel waardoor dit brood bijzonder vezelrijk, voedzaam en gezond is! Het brood kent verder geen onnodige toevoegingen. Kom je een keer kijken en proeven? Onze collega´s vinden het leuk om eventuele vragen te beantwoorden.  

Lees meer...
Wat je deelt, wordt alleen maar meer